Solvo Group versterkt portfolio met overname van Corocor Almere

Solvo Group Holding B.V. heeft aangekondigd dat zij Corocor B.V. heeft overgenomen. De overeenkomst werd op 26 maart jl. getekend en markeert een belangrijke mijlpaal in de groei van Solvo Group Holding B.V. en haar activiteiten op het gebied van technische reconditionering en preventief onderhoud.

Corocor B.V., gevestigd in Heerenveen, is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in technische reconditionering. Deze overname zal de positie van Solvo Group Holding B.V. versterken en haar vermogen vergroten om hoogwaardige diensten aan te bieden aan klanten in diverse sectoren.

Mark van Meer, algemeen directeur: “Corocor biedt een geweldige aanvulling op ons al groeiende portfolio in schadesector. De samenwerking en mogelijkheden die Corocor en PS Calamiteiten samen kunnen bieden, maken dat we onze klanten ook op dit vlak volledig kunnen ontzorgen en snelle en hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden in technische reconditionering en preventief onderhoud.”

De overname van Corocor B.V. door Solvo Group Holding B.V. markeert een belangrijke stap in reeds in juni afgelopen jaar aangekondigde groei en ontwikkeling van beide bedrijven. Door de bundeling van krachten streven zij ernaar om hun positie in de markt verder te versterken en uit te breiden.