Over ons

Gezamenlijke doelen
Als investeringsmaatschappij gaan we verder dan het verstrekken van risicodragend vermogen, het heeft onze voorkeur te participeren met een hoge persoonlijke en strategische betrokkenheid. We gaan door totdat de gezamenlijke doelstellingen zijn gerealiseerd. In de portefeuille van bedrijven werken circa 2.000 medewerkers en genereren we een omzet van ruim 500 miljoen.

Focus op Management Team
Geen sector focus, maar Management Team focus. Wij hebben affiniteit met de maakindustrie, de voedsel- en agrarische industrie, handelsondernemingen en ICT.

Duurzame waardecreatie
Wij zetten daarvoor onze kennis en ervaring in en stimuleren de optimalisatie van het businessmodel en de beheersing van de interne processen. Tevens ondersteunen wij in het realiseren van een optimale kapitaal- en financieringsstructuur en in aan- en verkooptrajecten. Op deze manier willen we bijdragen aan een duurzame waardecreatie en een integere bedrijfsvoering.

O2 Capital Partners is opgericht door Philip Sluiter, Bob van der Veen en Pieter van der Zanden. Philip Sluiter is ondernemer. Bob van der Veen en Pieter van der Zanden beschikken over jarenlange ervaring in private equity.

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zijn wij u graag van dienst. Om van waarde te zijn voor ambitie.