O2 Capital Partners investeert in Barneveldse Kraanverhuur (‘BKV’)

BKV is een familiebedrijf dat sinds 1969 actief is in de kraanverhuurbranche. Het bedrijf beschikt over een divers assortiment kranen. De kranen worden ingezet voor uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland. BKV heeft als doel om haar klanten volledig te ontzorgen en te voorzien van de beste service. Daarom beschikt het bedrijf over alle capaciteiten om het hijswerk voor de klant te kunnen uitvoeren, van engineer tot kraan en van rijplaat tot dieplader.

whatsapp image 2020 05 29 at 09.03.40

BKV heeft een leidende positie in hijswerk voor nieuwbouw, demontage en onderhoud van windturbines tot 160 meter hoogte. Dankzij de professionele en efficiënte aanpak kan BKV een windturbine binnen twee dagen operationeel maken. BKV heeft geïnvesteerd in een modern en goed uitgerust kranenpark, dat geschikt is voor de bouw en repowering van windturbines.

whatsapp image 2020 11 20 at 14.01.47

Met de investering van O2 Capital Partners kan BKV verdere groei realiseren, met name in de onshore windenergie. Een snelgroeiende markt die steeds belangrijker wordt in de energietransitie. BKV staat bekend om het aangaan van uitdagingen, zoals extreme hoogte-gewichtcombinaties, bijzondere bodemomstandigheden en locaties met beperkte werkruimte. Met deze investering kan BKV haar klanten nog beter bedienen en inspelen op de groeiende vraag naar duurzame energie-oplossingen.