De Goede vastgoedonderhoud wordt onderdeel van de elk® groep

elk® groep breidt verder uit. Voortaan is De Goede Vastgoedonderhoud onderdeel van het toonaangevende renovatie- en onderhoudsbedrijf. Dinsdag 15 maart jl. tekenden de partijen de overeenkomst. Met deze overname versterken elk® en De Goede Vastgoedonderhoud beide hun positie op de onderhouds- en renovatiemarkt in Zuid-Holland.  

De Goede VGO is een familiebedrijf, met ruim 100 medewerkers. Vorig jaar vierde het bedrijf haar 90-jarig bestaan. Met vestigingen in Vlaardingen en Dordrecht is De Goede VGO een belangrijke speler in de regio’s Rotterdam, de Haaglanden en de Drechtsteden. Ooit begonnen als traditioneel schildersbedrijf, ontwikkelde De Goede VGO zich tot een integraal onderhoudsbedrijf met een sterke expertise op het gebied van Resultaat Gericht Samenwerken. Vervolgens maakte het bedrijf net als elk® de stap naar verduurzamen en Groot Onderhoud. Uit eerdere samenwerkingen tussen de twee partijen werd al snel duidelijk dat beide op meerdere vlakken dezelfde visie delen. Dit gaf vertrouwen om samen de toekomst in te gaan.

elk® is opgericht in 2000. Het is een modern en innovatief familiebedrijf, gespecialiseerd in het transformeren, renoveren en onderhouden van vastgoed. Met zo’n 400 medewerkers, werkzaam vanuit negen vestigingen in het westen, oosten, midden en zuiden van Nederland behoort de elk® groep tot de top van de Nederlandse onderhouds- en renovatiebedrijven. elk® zet in op duurzame groei, innovatie en ontwikkeling voor de lange termijn. De organisatie richt zich volledig op werken in de gebouwde omgeving en hecht daarbij veel waarde aan een excellente bewonersreis. Geen gedoe is het motto.

Geen gedoe. Wel meer slagkracht
Voor beide partijen is schaalvergroting en risicobeheersing een belangrijke meerwaarde van deze overname. Met het samengaan van beide bedrijven ontstaat meer innovatie- en slagkracht voor het uitvoeren van grotere renovatieprojecten. Bovendien versterkt elk® groep met deze overname haar positie als prominente onderhoud- en renovatiespecialist in Zuid-Holland.

‘Met De Goede VGO kunnen we ook in Zuid-Holland blijven werken aan onze ambitie: het helpen van vastgoedeigenaren met het transformeren, renoveren en onderhouden van hun bezit. Zonder gedoe.’, zegt Roel van Elk. ‘Door de krachten van elk® en De Goede VGO te bundelen, zijn we nog beter in staat om in te spelen op de wensen en ontwikkelingen in de markt.’

‘Deze samenwerking zorgt voor synergie en continuïteit in optima forma voor onze medewerkers en opdrachtgevers’, licht Pieter Hans de Goede toe. ‘Samen met elk® werken we toekomstgericht aan een continue verbetering van onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers met behoud van de kernwaarden van een familiebedrijf.’