O2 capital partners mede-eigenaar van Solvo groep

O2 Capital Partners heeft het genoegen aan te kondigen dat het in partnerschap met Mark van Meer de trotse eigenaar is geworden van de Solvo Groep. Deze overname omvat diverse ondernemingen, waaronder Rixax Verhuur, Projects Support Calamiteiten, Projects Support en PS+ Bouw & Herstel.

De Solvo groep bedient de gehele keten en biedt klanten een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van calamiteitendiensten, installatiediensten, bouwkundige werkzaamheden en materieelverhuur. Onze focus ligt op het ontzorgen van klanten.

Samen met Mark van Meer zetten we ons in om het volledige groeipotentieel van de Solvo Groep te benutten. Deze inspanningen zullen worden versterkt door een actieve buy-and-build strategie, gericht op het bereiken van een nationaal bereik en het vestigen van sterke partnerschappen met woningcorporaties.

O2 Capital Partners heet de medewerkers Solvo groep en haar ondernemingen welkom in onze gelederen! We kijken ernaar uit om samen te werken met dit mooie bedrijf en gaan een succesvolle toekomst tegemoet.

solvo groep 2023 08 17 11 09 27