HEBO Maritiemservice

Geschiedenis in een notendop
HEBO Maritiemservice werd in 1989 opgericht door Henk Bonsink. Wat begon als een algemeen sleep- en klussenbedrijf groeit langzaam uit tot een maritieme dienstverlener in de breedste zin van het woord.

Jarenlang opereert HEBO vanuit woonplaats ‘Zwartsluis’, maar in het jaar 2010 komt daar ook een locatie in Rotterdam bij. De groei van het bedrijf gaat in rap tempo door en in 2014 is ook de vestiging in Mulheim (DU) een feit. In diezelfde periode draagt Henk het bedrijf over aan zoons Gerrit en Wiebbe. Tegenwoordig zetten zij het levenswerk van hun vader vol ondernemingslust voort met specialistische diensten en het beste materieel.

Onze passie
Bij HEBO Maritiemservice hebben we één grote passie: de allerbeste oplossing bieden. Of het nu gaat om calamiteitenbestrijdingspeciale transporten of heavy lifting; wij willen de beste in de markt zijn. Dit streven naar perfectie vind je overal in ons bedrijf terug. Van het management tot de teams op de locatie.

Ons team is gedreven, wil een optimaal resultaat behalen en gaat net zo lang door tot het lukt. Om aan onze eigen hoge maatstaven te voldoen, blijven we investeren in specialistisch en innovatief materieel. Als een klant voor ons kiest moet hij één zekerheid hebben: “bij HEBO krijg ik de allerbeste oplossing.”

www.hebo-maritiemservice.nl