Elk Bedrijven

Elk Bedrijven is specialist in vastgoedonderhoud, opererend vanuit vestigingen in Wijchen en Gemert voor professionele opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen, instellingen, vastgoedbeheerders en lokale overheden.

geen gedoe – elk®
Bij elk® geloven we in eenvoud. Als nieuwe generatie onderhoudsspecialisten willen we de dingen logischer en makkelijker maken. We zijn een modern familiebedrijf. Gespecialiseerd in het verbeteren en duurzaam in stand houden van bestaand vastgoed voor professionele opdrachtgevers. Van omvangrijke renovaties tot dagelijks onderhoud.
Het is onze missie om als beste in ons werkveld, vastgoedonderhoud samen met onze opdrachtgevers logischer en makkelijker uit te voeren. Weg van de traditionele aanpak en het gedoe in de bouw. Onze opdrachtgevers zijn daarbij langdurig verzekerd van resultaatgericht, duurzaam, kwaliteit- en budgetzeker vastgoedonderhoud afgestemd op hun strategisch vastgoedbeheer. Dit bereiken we door te investeren in de beste mensen, de beste aanpak en door continu te verbeteren.

Wij zijn op ons best als we vanaf het begin kunnen meedenken. Dan zetten we onze kennis en ervaring als maker in en nemen onze verantwoordelijkheid voor ontwerp, uitvoering en instandhouding waardoor tot 30% lagere kosten kunnen worden bereikt ten opzichte van de traditionele aanpak.

www.elk.nl