O2 Capital Partners neemt Bribus over van Nobia

Bribus is een gerenommeerde Nederlandse keukenfabrikant uit Dinxperlo die zich al jaren specialiseert in de productie van hoogwaardige keukens voor de zakelijke (B-to-B) markt. De solide klantenbasis bestaat uit een brede groep van woningcoöperaties, professionele vastgoedbeheerders tot zorginstellingen, waarbij de nadruk ligt op een duurzame, functionele en esthetisch aantrekkelijke keukeninrichting.

De activiteiten van Bribus richten zich niet alleen op het vervaardigen van keukens, maar ook op het bieden van een totaaloplossing voor de zakelijke markt waarbij Bribus volledige projectbegeleiding biedt – van ontwerp tot en met de uiteindelijke realisatie van de keuken.

Op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zet Bribus zich sterk in voor duurzaamheid en klimaat. Ze streven naar het produceren van circulaire keukens, waarbij ze oog hebben voor zowel milieu als maatschappij

O2 Capital Partners is verheugd om Bribus te verwelkomen in haar portfolio. Bribus is een leuke en mooi aanwinst voor de groep O2 bedrijven die actief zijn in huishoudelijk apparaten, koffie en banket.